Značka TROYACH… zvalcuje internety?

Všetko to začalo grafénovou keramickou ochranou TROYACH s patentovanou SMARTSURFACE® Technology. Mali sme pár vybraných ľudí, nazvime ich skúšobnými králikmi, ktorí si túto keramiku aplikovali a sledovali sme ich reakciu. Výsledky boli viac ako uspokojivé, a tak sme sa rozhodli spustiť predaj TROYACH Graphene Coat už od tohto júla 💎

Keramika je veľmi hladká, odolná, 6-ročná a čo viac! Je dostupná pre každého a nevyžaduje mať žiaden špecifický certifikát.
TROYACH Graphene Coat

Po keramike prišiel ďalší veľký ošiaľ s našim poriadne kyslým šampónom TROYACH Sparkling Sour Shampoo. Na trhu nájdete veľa akože „kyslých“ šampónov, no koľko z nich zostane skutočne kyslých, keď ich zriedite? Náš šampón bol vyladený v laboratóriu presne podľa našich požiadaviek tak, aby aj po zriedení vodou zostal stále kyslý 🧪Zaručujeme, že jeho silné pH odstraňuje usadené vápencové zvyšky z vody, staré vosky a sealanty.

A tá jeho vôňa? Dokonalá čerešňová! 🍒 Má zmysel ísť ešte do iného kyslého šampónu ako TROYACH?

TROYACH Sparkling Sour Shampoo

Poďme sa dostať priamo do jadra značky TROYACH. Leštiaci systém TROYACH sa pomaly začína rozbiehať a vy už teraz máte na výber z 3 tvrdostí thermo padov pre unášače 75mm a 125mm. Thermo leštiace kotúče od nás už veľmi dobre poznáte. Značka ZviZZer je známa svojimi farbami a rôznymi druhmi padov, no tie začali byť mätúce, nakoľko pribúdala stále nová farba a menili sa typy padov. Povedali sme DOSŤ! 💣 Spravme to tak, aby ste sa viac nemuseli pýtať, čo je aká farba, či sú to tie nové pady alebo staré a pod.

TROYACH leštiace kotúče sú teraz pre vás zárukou, že ide o rovnakú kvalitu thermo penových padov ako ste boli zvyknutí a farby sa nikdy nezmenia.

TROYACH leštiace pady thermoFarby, ktoré budú platiť už navždy, once and for all:
GREEN – hard / tvrdý
BLUE – medium / stredný / jednokrokový
BLACK – soft / jemný

Aké výhody majú thermo kotúče TROYACH?

Môžeš si vybrať, či ušetriť čas a peniaze, alebo nie. Thermo pady majú životnosť 4x dlhšiu ako klasické pady a na rozdiel od klasických padov obsahujú zmes poly-iolu, ktorá svojimi kanálikmi drží stabilitu kotúča. Vďaka uchovaniu svojej tvrdosti leští lak lepšie po celú dobu leštiaceho procesu.

• stabilný aj po záhreve
• odolný voči vysokým teplotám
• vysoká kvalita Made in Germany

Tak čo myslíte? Zvalcuje tie internety? My si myslíme, že to má TROYACH veľmi dobre našliapnuté. Všetko však záleží od vás – či dáte možnosť novej značke, ktorá vás svojou kvalitou rozhodne nesklame, alebo nie.

Váš tím, ECOSERVIS 🧡

Zatiaľ tu nie sú reakcie čitateľov

Napíšte reakciu

Facebook
YouTube
Instagram